Opnat Ban Befr 680x180

Tot € 120 aangeboden voor de aankoop van banden van het merk MICHELIN in de categorie Toerisme en 4x4 (Zomer, Winter of CrossClimate) van dezelfde maat en van hetzelfde assortiment; en tot € 60 gratis bij aankoop van MICHELIN-banden in de categorie Bestelwagen (zomer, winter of CrossClimate) van dezelfde maat en uit het MICHELIN Agilis-assortiment (zie details hieronder), in de vorm van terugbetaling via bankoverschrijving.

Voor Toerisme en 4x4: aanbod beperkt tot twee deelnames per huishouden voor een natuurlijke persoon (dezelfde naam, hetzelfde adres, dezelfde bankrekening) of twee deelnames per rechtspersoon (zelfde bedrijfsnaam, hetzelfde adres, dezelfde bankrekening). Voor Bestelwagen (AGILIS-gamma): aanbod beperkt tot twee inzendingen per huishouden voor een natuurlijk persoon of tien inzendingen per rechtspersoon. Er wordt slechts één (1) vergoeding aangeboden voor één (1) dezelfde factuur die overeenkomt met één (1) voertuig. Dit aanbod kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties van MICHELIN.

Om van het aanbod te profi teren heeft u na uw aankoop tot 12 augustus 2024 (tot twee weken na het einde van de operatie) de tijd om u te registreren

Michelin Bedragen 3

Ga naar de actiesite

Klik hier